7 de gener del 2015

Petita crònica de la presentació a Terrassa

El dia 30 de desembre, fent un parèntesi entre festes i reunions familiars, vam presentar el llibre Madres en red a la llibreria  Synusia. Un espai de Terrassa molt actiu, amb esperit crític, on sovint es fan presentacions de llibres i on diversos col.lectius es reuneixen durant la setmana.
De la mà de l'Alcira, vam presentar el llibre i després vam gaudir d'una bona estona de diàleg, en el que vam poder conversar amb mares i pares sobre el tema que explora el llibre: la maternitat, la construcció històrica que se n'ha fet, la imatge que n'han reproduït els mitjans de comunicació de masses durant el segle XX i la  representació que se'n fa actualment a les xarxes socials com la blogosfera. Un espai on moltes mares hem trobat la informació i la tribu que no sempre es té en la societat real.

Aquí us deixem alguna foto de la presentació:








Si teniu més interès en saber de què vam parlar, en aquests enllaços podeu veure un vídeo amb fragments de la presentació i l'entrevista que la Ràdio Municipal de Terrassa ens ha fet aquest matí sobre el nostre llibre:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada