19 de novembre del 2014

Petit vianant

Petit vianant, Ed. Combel

Aquest llibre és una de les novetats d'aquesta temporada de l'Editorial Combel. Es tracta d'un llibre d'activitats que té l'objectiu d'ensenyar als nens a circular per la ciutat amb seguretat.
El tema, per tant, és molt encertat. Com suposo que a tots els pares, em preocupo molt per a que els meus fills vagin aprenent les normes mínimes i intento alertar-los de tots els perills quan som al carrer. De totes maneres, és un tema difícil i aquest llibre el presenta com un repte. 
Primer s'explica una petita història interactiva en la qual es poden anar canviant el color dels semàfors, es pot fer girar la cara als gats protagonistes per mirar a un costat i a l'altre i s'expliquen les diverses situacions amb les quals ens podem trobar circulant per una ciutat, així com els senyals de trànsit. 



Petit vianant, Ed. Combel
Petit vianant, Ed. Combel
Després, a la part final del llibre, les pàgines es despleguen per a formar un tauler en el qual s'escenifiquen dos carrers d'una ciutat, per la qual els nens hauran de simular desplaçar-se per a fer alguns encàrrecs que encomana el llibre.


Petit vianant, Ed. Combel
Les il.lustracions i l'edició, com podeu veure a les fotografies,  són excel.lents. I el joc és, a més d'educatiu, força divertit. Els nens hi poden passar una bona estona jugant.
Un bon regal per a fer a nens i nenes d'uns cinc anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada