25 de febrer del 2014

Avions de paper

L'Editorial Estrella Polar va publicar l'any passat aquest llibre titulat Avions de paper, on es descriuen els passos per a fer diferents models d'avions. En concret, explica com plegar catorze prototipus d'avions, amb plantilles i instruccions detallades.

Avions de paper, Ed. Estrella Polar

Aquest llibre el tenim a petició del pare de les criatures, que torna a recrear amb els nens les bones estones passades fent volar aquests treballs manuals. El petit de moment no col.labora gaire, tot i que es queda parat observant els estranys objectes voladors que han envaït la casa. La petita mira com son pare doblega papers seguint les instruccions del llibre, i després juguen a passar-se un avió d'una punta a l'altra del menjador, tot i que encara li costa una mica llançar-lo amb precisió.
A les primeres pàgines s'explica el procés de plegat dels 14 tipus d'avions, indicant-ne també el grau de  dificultat i el tipus de vol de cada model, a banda d'alguns trucs. Una informació pedagògica que es podria haver desenvolupat una mica més, sobretot aprofundint en aspectes pràctics de l'aeronàutica de cada model.
Entre els avions de paper que es poden fer hi ha els tradicionals com l'Estel, la Fletxa o el Llamp, i també d'altres menys coneguts com els anomenats Fura, Maia o Tauró.

El llibre conté una llibreta d'anotacions per a què els nens puguin anar escrivint el seu aprenentatge. També al llarg del llibre poden anotar quin és el seu rècord de vol de cada model.

El llibre inclou a la part final trenta pàgines estampades per a construir-hi els avions, segons els models proposats o per escollir lliurement. N'hi ha de molt bonics i originals, de gust exquisit, d'aquells que és millor no gastar fins que el model d'avió a plegar ja estigui ben provat. 

Un llibre per passar estones divertides en família, fent manualitats, i competicions que requereixen destresa i entrenament!


Avions de paper, Ed. Estrella Polar

Avions de paper, Ed. Estrella Polar



 Us recordo també que fins al diumenge a la nit encara us podeu apuntar al sorteig dels 4 anys del bloc. Moltes gràcies a tots els que heu participat fins al moment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada