20 de desembre del 2013

Llibres infantils: "La caja de los agujeros"


"La caja de los agujeros", Ed. Cuento de Luz



Aquests dies a casa estem llegint aquest llibre escrit per la Carmen Gil i il.lustrat per la Mónica Carretero: "La caja de los agujeros", de l'editorial Cuento de Luz.
És un llibre molt original i divertit, ja que parteix d'una idea molt simple, de la que sembla que no en pugui sortir cap història: una nena que arriba a casa amb una caixa plena de forats.
Però a mesura que va traient aquests forats, comencen a aparèixer personatges populars dels contes infantils (el ratolinet Pérez, la Caputxeta vermella, una bruixa, una princesa), que els reclamen com a seus.
Perquè allò que sembla un simple forat pot ser un objecte de gran valor en segons quina circumstància. Com a petit exemple, què seria un formatge gruyère sense forats?
"La caja de los agujeros", Ed. Cuento de Luz



"La caja de los agujeros", Ed. Cuento de Luz


 El llibre ens mostra diversos objectes que no serien res sense forats, o personatges que els necessiten per algun motiu. Fins i tot l'Andrea, la protagonista, acaba endinsant-se en un!

Un llibre amb una història rodona, per inesperada,  i magníficament il.lustrat per la Mònica Carretero, amb aquests dibuixos dolços i coloristes habituals en ella, entre els quals mai hi falta un personatge vestit amb alguna peça de ratlles.

(Entrada publicada a l'ARA Criatures)

1 comentari:

  1. M'encanten les teves recomanacions de llibres. Tot just avui he comprat un que vas comentar far un temps que es deie "el punt", finalment l'he trobat en catala ;-)

    ResponElimina