18 de juliol del 2013

Llibres infantils: Un de pirates

A part de les omnipresents princeses, a la petita també li agraden molt les històries de pirates, que la captiven des del primer moment. Algunes les hi explico inventades, ja que el que realment té força per ella és el personatge del pirata: la cama de fusta, l'ull de vidre, el lloro, el vaixell, la bandera... Tota aquesta escenografia la submergeix en un món encisador que, per desconegut, l'atrau moltíssim.

Voldria comentar quins són els llibres de pirates que més ens agraden a casa.

Avui us parlaré del llibre anomenat "El tresor perdut de l'illa de la Calavera", que narra la recerca d'un tresor perdut que un pirata va enterrar abans de morir. A l'inici del llibre es mostra el mapa de l'illa on es troba aquest tresor, i el recorregut que s'haurà de fer per trobar-lo, en el qual s'haurà de passar per zones perilloses habitades per tot tipus d'animals: balenes, pops, serps, rat-penats...

El tresor perdut de l'illa de la calavera, Martin Taylor. Duncan Smith. Ed. Combel. 2007

El llibre és amb pop-up, uns dels més realistes que he vist mai. I a més a més, si es va movent el llibre (fent com si s'obre i es tanca) aquests encara prenent més realisme.

El tresor perdut de l'illa de la calavera, Martin Taylor. Duncan Smith. Ed. Combel. 2007

El tresor perdut de l'illa de la calavera, Martin Taylor. Duncan Smith. Ed. Combel. 2007
El llibre el va editar l'editorial Combel el 2007 i és recomanable per nens de més de tres anys. No és una història del tot de pirates, ja que no n'apareix cap en sentit estricte però si als nens els hi agraden les aventures d'aquest tipus, entraran ràpidament a la història senzilla del conte fins a trobar el tresor. Molt efectiu per explicar a un grup de nens, gràcies a l'espectacularitat dels pop-up.

Vosaltres teniu algun llibre de pirates que agradi especialment als petits?

(Entrada publicada a l'ARA Criatures)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada