14 de desembre del 2012

Divendres musicals: La que balla amb ell



 
Aquesta cançó també és una de les que balla una vegada i una altra la petita. Li diu així perquè la primera que vaig ficar-li de Grease va ser la cançó de Summer Nights (la "telmimort", segons ella). I aquesta la demana així per diferenciar-la. És la que més li agrada, tot i que ja es coneix  totes les de la pel.lícula. La de Grease Lightning ("la del cotxe"), la balla pujada damunt de la tauleta del menjador.
De la de You're the one that I want ens fa tota la coreografia sencera, de principi a final. Hauríeu de veure amb quin estil es treu la jaqueta tal i com ho fa el Travolta a l'inici, i com fa veure que baixa unes escales amb les mans a la cintura cap al final, imitant-los als dos! Tot un espectacle!

Bon cap de setmana!

3 comentaris:

  1. Quina artista que tens a casa! jeje...aquí de moment no sortim de les cançons infantils i com li posem alguna cosa d'adults s'enfada moltíssim! :P

    ResponElimina
  2. Sí, sí...
    També li agraden les cançons infantils, clar (ara canta i escolta Nadales a tort i a dret!),però les que tenen més éxit són les dels musicals!

    ResponElimina