21 de març del 2011

Preguntes sense resposta



- Per què a vegades es desperta només sentint-nos respirar i d'altres ni aixecant la persiana i cridant-la pel nom s'immuta?

- Per què el dia que he fet el dinar més bo té tan poca gana?

-Per què el dia que estem fora i es fa la gran cagada, embrutant-se tot el bodi, és el dia que no porto recanvis al bolso?

- Per què quan està tranquil.leta jugant tota sola i decideixo que aprofitaré per parlar per telèfon, just quan començo la conversa ella es posa a plorar i reclama la meva atenció completa?

- Per què quan decideixo marxar d'un lloc (cafeteria, casa d'amics..) perquè la nena no aconsegueix adormir-se al cotxet i fa estona que plora desconsolada, just quan giro la cantonada ja s'ha adormit?

- Per què els dies que porta xandall mai surten imprevistos que la fan embrutar, i en canvi quan li he posat un vestidet té l'ocasió de rebolcar-se tot el dia per terra?

- Per què hi ha dones pel carrer que insisteixen en que li he de ficar llacets al cap quan és visible que té molt poc cabell?

- Per què el dia que la petita decideix parar-se a jugar amb el nen més impol·lut de la guarderia, fill de la mare més repipi, és el dia que va més despentinada, s'ha embrutat més la roba i li penja un moc?

- Per què el dia que ve de visita la persona que dóna més consells del món (sense demanar-los-hi) és el dia que la meva filla té una gran rabieta, es nega a menjar-se el berenar o tira totes les joguines per terra?

- Per què hi ha gent que troba normal que un nen de mesos mengi gusanitos tot sol directament de la bossa i es sorprèn tant quan veuen que menja macarrons sencers del seu plat?

- Per què es considera sacrificat donar el pit si et permet estar sis mesos sense haver de pensar en preparar biberons o papilles a unes hores determinades?

- Per què hi ha tants llibres, revistes i pediatres que insisteixen en que has de marxar de l'habitació del nen abans de que aquest s'adormi?

-Per què els padrins sempre volen donar de menjar als nens, normalment coses prohibides, i des dels primers mesos?

- Per què els nens es fiquen malalts els cap de setmana?

(continuarà...)

7 comentaris:

  1. Ufff!!! I quina raó que tens amb tot... EL nen té sis mesos i portem des de dijous que està malament. Ja no dormiem gaire bé, però li vàrem posar les ultimes vacunes obligatòries i un desastre! Avui em anat a l'hospital a les 5 del matí. Està refredat i no pot respirar, té una de les punxades unflades i té febre. Ens han dit que no té res però li ha pujat una mica més i ara a les 10 el porto al seu pediatre. I avui començava a treballar!!!
    De fet la llei de Murphy cada cop pren més sentit. Gràcies per escriure les teves experiències i els teus pensaments, m'ajudes molt, molt imolt.

    ResponElimina
  2. M'encanta! Aquestes preguntes me les he fet tot sovint i es clar, sense una resposta satisfactòria.

    ResponElimina
  3. jejeje per què hi ha una llei de Murphie potser??? abraçada.

    ResponElimina
  4. Molt bo. Crec que totes ens hi hem trobat.

    ResponElimina
  5. T'asseguro que són preguntes que es van repetint, són grans veritats universals!

    ResponElimina
  6. Una resposta per a totes les preguntes: Llei de Murphy!!!

    ResponElimina