6 de gener del 2011

La reina de la casa

Ja han passat els reis!! I han deixat molts regals a casa nostra!
No li hem fet portar els regals personalment a casa, encara és massa petita. Potser l'any vinent, però no ho tinc lar. Al meu carrer he vist uns nens davant la porta de casa que esperaven els reis amb moltes ganes, però fins a la una del migdia no han passat. Se'ls hi deu haver fet molt llarg, esperant amb tanta il.lusió!
D'il.lusió, la meva filla, aquest any encara no en tenia. No sap de què va, encara. No havia fet ni carta! Però tant se val, ha tingut regals igualment: una caixa registradora, un carretó i un xilòfon. S'ha ficat molt contenta amb tantes coses i hi ha jugat una estona. Després, ja no se n'ha recordat més.
Deixarem uns dies totes les joguines pel menjador i després només deixarem aquelles a les que faci més cas. Les altres, les guardarem per més endavant.
I aquest any ja ha menjat tortell de reis. L'any passat, amb poc més d'un mes de vida ja hi havia molts familiars que li volien donar "una miqueta de nata" (Com és que la gent sempre té tantes ganes de donar-los-hi coses de menjar als nadons?). Ara ha estat ella soleta qui en demanava i es ficava la cullera plena de nata a la boca. No li ha tocat la figureta, però això és igual, perquè ella sempre és la reina de la casa!
Bon any 2011 a tothom!

Imatge de Monica Carretero

1 comentari:

  1. Bon any!!! Aquest també ha sigut el primer any que la meva petita ha menjat tortell i li ha encantat, però el que més li ha agradat és trobar el rei i posar-se la corona,

    ResponElimina